info@autogas.al

IMPIANTE GAZI PER GJITHA AUTOMJETET GARANCI DERI NE 5 VITE

JEMI LIDER NE TREGUN E MONTIMIT IMPIANTEVE TE GAZIT ME EKSPERIENCE ME SHUME SE 20 VITE

ERAG
TEKNOLOGJIA FUNDIT
FSI
TFSI
TSI
CGI
GDI
ERAG
ERAG
TEKNOLOGJIA FUNDIT
FSI
TFSI
TSI
CGI
GDI

AUTO SERVIS ELTONI REDI

Gjendemi Prane Jush Duke Ju Sherbyer Me Korrektesi. Jemi Te Specializuar Dhe Te Trajnuar Ne Montimin E Impianteve Te Gazit Ne Automjete Te Ndryshme…

TEKNOLOGJI

Operojme Me Programacionet E Teknologjise Fundit Siq Jane Pershtatja FSI, TFSI, GDI…

PROFESIONAL

Stafi Yne Perbehet Nga Teknike Te Kualifikuar. Ofrojme Sherbim Me Cilesi…

RRETH NESH

ELTONI REDI AUTOGAZ, GJENDEMI PRANE JUSH ME SHERBIMET DHE TEKNOLOGJINE E FUNDIT. JEMI LIDER NE TREGUN E MONTIMIT TE IMPIANTEVE GAZIT NE MAKINAT E BENZINES SI DHE ATO TE NAFTES. KEMI NJE EKSPERIENCE MBI 20 VJECARE. GJATE PERIUDHES SE KOHES NE KEMI MONTUAR IMPIANTE GAZI NE MAKINAT ME TE NDRYSHME. OPEROJME ME TEKNOLOGJINE DHE PROGRAMACIONE QE PERSHTATEN NE MAKINAT FSI, TFSI, GDI. KOMPANIA JONE ESHTE E CERTIFIKUAR NE GJITHA INSTANCAT LOKALE DHE ATO NDERKOMBETARE PER SHERBIMET E KRYERA. OFROJME GARANCI PER IMPIANTIN E GAZIT TE INSTALUAR NE MAKINEN TUAJ DERI NE 5 VITE.

IMPIANTE GAZI PER AUTOMJETE TE NDRYSHME

Beje makinen me gaz dhe uli shpenzimet, me eksperiencen tone mbi 20 vite ne treg kemi perfituar siguri dhe besueshmeri ne rruge. Ne bashke me partneret tane kemi montuar me shume se 100 000 impjante gazi, me makinat nga me te vjetrat tek me modernet.

Eltoni dhe Redi Autogas, ne ju ofrojme garanci deri ne 5 vite, e cila njihet dhe sherbehet ne te gjitha pikat e autorizuara nga kompania ne te gjithe boten. Siguri dhe profesionalizem. Distributor ne Shqiperi, Kosove , Maqedoni dhe Rajon.

Siguria dhe Cilesia eshte prioriteti yne .

Telefon: 0682996183 / 0699115338

Adresa : AUTOSTRADA FUSH KRUJE – LAC, 100M PAS MBIKALIMIT TE FUSH KRUJES

KURSIM AUTO GAZ

TE KURSESH NE KOSTON E KARBURANTIN DERI NE 50% MENJEHERE PAS INSTALIMIT TE IMPIANTIT GAZIT NE KRAHASIM ME PUNIMIN BENZINE OSE NAFTE. KOSTOJA E BENZINES OSE NAFTES ESHTE 2 DERI NE 3 HERE ME E KUSHTUESHME SE SA GAZI. TE ECESH ME GAZ ESHTE EKOLOGJIKE PER MJEDISIN QE TE RRETHON. DISA SUBSTANCA QE QLIROJNE MAKINAT E NAFTES OSE BENZINES NUK EGZISTOJNE NE ATO TE GAZIT. SIGURIA ESHTE E GARANTUAR NE AUTOMJETIN E GAZIT FALE TEKNOLOGJISE SE PERPARUAR QE IMPLEMENTOJME.

IMPIANTE GAZI


Profesionalizem

Ne ofrojme cilesi ne punen e kryer. Kemi profesioniste te trajnuar dhe praktikuar me shume se 20 vite eksperience

Gaz Ekonomi

Pergjysmon menjehere koston e karburantit. Kursim i garantuar qe ne mbushjen e pare

Teknologjia Fundit

Operojme dhe implementojme me programacionet e fundit me pershtatje FSI – TFSI – GDI

Garanci

Ofrojme garanci per cdo impiant gazi te montuar nga neve deri ne 5 vite

PERDITESIME NE BLOG ELTONI REDI

Pse Duhet Ta Kthej Makinen Me Gaz?

Kurseni Te Ardhurat Financiare. Punimet tona jane te nje cilesie te larte, nga nje staf profesionist dhe me eksperience. Bombulat jane te garantuara te sigurta nga zjarri , perplasjet dhe goditjet.

Me Shume

Përgjysmon menjëherë koston e karburantit. Kursim i garantuar që në rimbushjen e parë. Cmimi i gazit është në mënyrë të konsiderueshme më i ulët se cmimi i benzinës, deri ne masën 50%. Ju pelqen makina por nuk e mbani dot, karburanti eshte shume I shtrenjte, ka nje zgjidhje per ju ELTON REDI AUTOGAS ALBANIA ofron mirembajtje, garanci, seriozitet, dhe mbi te gjitha experience. Mos hezitoni qe te ndryshoni dicka ne makinen qe eshte me leverdi 3 here me mire.

Pse Duhet Zgjidh Sherbimi Yne?

Impiantet i kemi te markave te ndryshme me cilesi te larte qe prodhohen ne shtete si Italia, Hollanda, Gjermania, Turqia, Polonia etj… Garancia qe ne ofrojme eshte deri ne 5 vite. Eksperienca jone eshte e certifikuar ne 5 shtete te ndryshme. Gjithashtu prane servisit tone ofrohen sherbimi per nderrimin e filtrave, nderrimin e vajit si dhe klima diagnostifikim me aparaturat e fundit teknologjike.

ME SHUME

Për shkak të eksperiencës dhe  trajnimeve të njëpasnjëshme Eltoni Redi Auto Gaz Albania ka trajnuar shumë pika në vend  duke u kthyer në distributor kryesor për impiantet e gazit. Duke garantuar më pak shpenzime për lëndën djegëse që i duhet automjetit dhe pa rënie të performancës. Patjetër që siguria është maksimale me 4 valvula sigurie 2 valvula mekanike dhe 2 elektrike.

VIDEO ERAG


ELTONI REDI AUTO GAZ