info@autogas.al

Servis i specializuar në montimin e impjanteve të gazit

Dëshironi ti vendosni makinës tuaj një impjant gazi por nuk keni mundësi ta paguani?
Eltoni Redi Autogas mendon për ju! Ofrohen impjante gazi me mundësi pagese me këste me 0% interes dhe 5 vite garanci.
Servis i specializuar në montimin e impjanteve të gazit me mbi 20 vite në treg dhe çertifikuar në 5 shtete të ndryshme. Distributor për markat më të njohura të impjanteve të gazit për makina. Tek ne do gjeni shërbimin më profesional të montimit të sistemve të gazit për të gjitha llojet e automjeteve. Impjantet janë të markave më cilësore dhe 100% të sigurta me garanci 2-5 vite.


Punimet tona janë të një cilësie të lartë. Bombulat janë të garantuara nga zjarri, përplasjet, goditjet dhe nga aksidentet.

Gjithashtu ofrojmë Shitje Impjanti Gazi me Shumicë dhe Pakicë.

Për më Shumë Informacion na Kontaktoni!

Fushë-Krujë: +355682996183
Email: info@autogas.al

One response to “Servis i specializuar në montimin e impjanteve të gazit”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *