Impiante gazi

portfolio04
Autogas Eltoni
October 13, 2016

Impiante gazi

11754254_878853782206886_4112053203907984534_n
Impjantet e gazit jane te markave te ndryshme dhe prodhohen ne shtete ku teknologjia ka avancuar ndjeshem si Italia, Hollanda, Gjermania, Turqia, etj.

Ne hapat e pare, sherbimi kryesor ka qene ElektroAuto dhe me pas u pasurua me montimin, riparimin e klimave elektronike per te gjitha automjetet Eksperienca jone eshte e certifikuar ne 5 shtete te ndryshme. Gjithashtu prane servisit tone ofrohen sherbime te pergjithshme per automjetet