Autogas Eltoni

11754254_878853782206886_4112053203907984534_n
Impiante gazi
October 13, 2016
portfolio03
ElektroAuto
October 13, 2016

Autogas Eltoni

portfolio04

Autoservis Eltoni, me adrese Fushe Kruje, Albania, eshte prej 15 vitesh ne biznesin e serviseve te automjeteve, dhe eshte e specializuar ne montimin e impjaneteve te gazit dhe montimin dhe riparimin e klimave elektronike.