Rreth Nesh

Kush jemi

Autoservis Eltoni, me adresë Fushë Krujë, Albania, është prej 15 vitesh në biznesin e serviseve të automjeteve.
Është e specializuar në montimin e impjanteve të gazit dhe montimin dhe riparimin e klimave elektronike..


Deri tani ne kemi montuar impjante gazi pothuajse në të gjitha llojet e automjeteve me benzine dhe disa lloje automjete me naftë.

Impjantet e gazit janë të markave të ndryshme dhe prodhohen në shtete ku teknologjia ka avancuar ndjeshëm si Italia, Hollanda, Gjermania, Turqia, etj.

Në hapat e parë, shërbimi kryesor ka qenë ElektroAuto dhe më pas u pasurua me montimin, riparimin e klimave elektronike për të gjitha automjetet Eksperienca jonë është e certifikuar në 5 shtete të ndryshme. Gjithashtu pranë servisit tonë ofrohen shërbime të përgjithshme për automjetet.


Eksperiencë

  • Punimet tona

    Punimet tona janë të një cilësie të lartë, nga staf profesionist dhe me eksperiencë. Bombulat janë të garantuara nga zjarri, përplasjet dhe goditjet.
  • Pse ta kthej makinën me gaz?

    Përgjysmon menjëherë koston e karburantit. Kursim i garantuar që në rimbushjen e parë. Cmimi i gazit është në mënyrë të konsiderueshme më i ulët se cmimi i benzinës, deri ne masën 50%.