Shërbimet tona

Impjante Gazi

Tek ne do gjeni impiante gazi për të gjitha llojet e makinave. Garancia e ofruar nga ne është deri në 5 vite. Mund të paguani me para në dorë ose me këste. Ju ofrojmë 10 vite asistencë.

Disa foto të punëve tona

 • 11754254_878853782206886_4112053203907984534_n
 • portfolio04
 • portfolio03
 • 12-audi-a6_3-2fsi_2007
 • slide_img1-1

Pse duhet ta kthej makinën me gaz?

Përgjysmon menjëherë koston e karburantit. Kursim i garantuar që në rimbushjen e parë. Cmimi i gazit është në mënyrë të konsiderueshme më i ulët se cmimi i benzines, deri në masën 50%.

Lexo më shumë

Rreth nesh

Autoservis Eltoni, me adresë Fushë Krujë, Albania, është prej 15 vitesh në biznesin e serviseve të automjeteve, dhe është e specializuar në montimin e impjaneteve të gazit dhe montimin dhe riparimin e klimave elektronike.

Lexo më shumë

Ofrojmë shërbime për marka të ndryshme makinash si:

 • smart_car_logo
 • lexus-logo
 • mini-logo
 • mazda_logo
 • peugeot_logo
 • mitsubishi_logo
 • renault_logo
 • rolls-royce_logo
 • saab_logo
 • land_rover-logo
 • subaru-logo
 • toyota-logo
 • daihatsu-logo
 • suzuki-logo
 • volkswagen_logo
 • volvo_logo
 • ssangyong
 • rover
 • bmw-logo
 • porsche_logo
 • aston_martin_logo
 • jaguar-logo
 • maserati_logo
 • mercedes_benz_silverlogo
 • audi_logo
 • bentley_logo
 • alfa-romeo-logo
 • nissan-logo
 • chrysler-logo
 • citroen-logo
 • daewoo-logo
 • fiat_logo
 • ferrari-logo
 • ford_logo
 • holden-logo
 • hyundai-logo